Yoga DocentenOpleiding (Nederlands)

Yoga DocentenOpleiding

Elk jaar is de 200 uur Ashtanga Vinyasa Yoga Docentenopleiding het hoogtepunt van ons jaar in de Brussels Yoga Loft. In 2017 organiseerden we de zevende editie van onze Docentenopleiding. Met de opleiding krijgt u een diepere kennis van de vele lagen van yoga. Uw eigen praktijk zal veranderen, u zult vertrouwen ontwikkelen en uw eigen “yoga stem” vinden. Voor degenen die willen onderwijzen, markeert ons uitgebreide programma het begin van uw succesvolle carrière als yoga leraar. Neem contact met ons hier voor ondersteuning van lerarenopleiding.

Onze Docentenopleiding van 200 uur Ashtanga Full Primary Series is gecertificeerd door de Yoga Alliance en staat u toe om een ​​Full Primary Series-lessen (evenals de iets kortere gewijzigde Primary Series-klas). Met ons certificaat kunt u de wereldwijd erkende Yoga Alliance RYT 200 certificering verkrijgen.

Daarnaast zijn onze yoga lessen en docentenopleidingen van hoge kwaliteit, integriteit en humor. Onze goed opgeleide, passievolle leraren maken yoga toegankelijk voor iedereen en bieden een oefening die zowel op de mat en ook in het dagelijks leven kunnen worden toegepast. Wil je je praktijk verder ontwikkelen, een leraar worden of andere yoga liefhebbers ontmoeten? Dan is deze Docentenopleiding voor jou!!

We organiseren ook 20, 30 en 40 uur vinyasa yoga Docentenopleiding.

Kosten van het programma zijn ​​EUR 2750. Aanbetaling van EUR 500 is nodig om een plaats te reserveren. Schrijf u in voor 31 July en ontvang een korting van EUR 250!!

Waarom de Brussels Yoga Loft

Hier zijn enkele redenen waarom u voor de Docentenopleiding van de Brussels Yoga Loft zou kiezen:

– De 200 uur Ashtanga Vinyasa Lerarenopleiding is gecertificeerd Yoga Alliance
– De training vindt plaats in weekends en avonden, voornamelijk om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor jullie met carrières en gezinnen.
– Onmisbare hands-on ervaring in een echte functionerende studio door middel van observatie van lessen, het ondersteunen van docenten en blootstelling aan echte situaties.
– Zeer ervaren Yoga Teacher Trainers & Beoefenaars met meer dan 10 jaar praktijkervaring. Dat is bijna 10000 uur leservaring.
– Ons programma is een Yoga Alliance Certified 200 uur Yoga Teacher Training Programma, een strikt getest en geëvalueerde certificering om de kwaliteit van het programma te waarborgen en om afgestudeerden te laten worden Yoga Alliance Certified Yoga Teacher (RYT200).
– Zeer concurrerende prijs.

In one Docentenopleiding Leer je:

Positie, voordelen en risico’s van de asanas (houdingen)
Anatomie
Aanpassingen
Vertrouwen
De kunst van je eigen “yoga stem”
Geschiedenis en filosofie van yoga
Introducties in meditatie, Ayurveda, chanting
En nog veel meer

Hieronder vindt u een hoog niveau overzicht van de inhoud van de Ashtanga Vinyasa Lerarenopleiding.

Technieken Training / Praktijk (100 uur)
Omvat asanas, pranayamas, kriyas, chanting, mantra, meditatie en andere traditionele yoga technieken. Deze uren zijn een mix tussen: 1) analytische training in het onderwijzen en oefenen van de technieken en bovendien 2) geleide oefening van de technieken zelf.

Didactische methodologie (25 uur)
Bevat principes van demonstratie, observatie, assistentie en corrigeren, instructies, onderwijsstijlen, kwaliteiten van een leraar, het leerproces van de leerling en zakelijke aspecten van het onderwijzen van yoga.

Anatomie en Fysiologie (30 uur)
Bevat zowel menselijke fysieke anatomie als fysiologie (lichaamsinstallaties, organen, enz.) En energieanatomie en fysiologie (chakra’s, nadis, enz.). Bevat zowel de studie van het onderwerp als de toepassing van zijn principes op yoga praktijk (voordelen, contra-indicaties, gezonde bewegingspatronen, enz.).
Yoga Filosofie, Levensstijl en Etiek voor Yoga Leraren (30 uur)

Bevat de studie van yoga filosofieën, yoga levensstijl en ethiek voor yoga leraren.

Praktijk (15 uur)
Inclusief oefenonderwijs, feedback ontvangen, anderen leren ondervinden en vooral hoorzitting en feedback geven. Ook omvat het bijstaan ​​van studenten terwijl iemand anders onderwijst.
De kosten van het programma zijn EUR 2750. Aanbetaling van EUR 500 is nodig om je plaats te reserveren.

Voor meer informatie over de Docentenopleiding run jee men bericht stern aan: info@theyogaloft.be

Heb je een vraag over de Docentenopleiding?